Anbefalinger

Ansigtsbehandling - Forkæl dig selv og få en sund og velplejet hud. Bestil gavekort og book din tid online.

Mia Jessen: Annebet er en fantastisk sød og dygtig Kosmetolog. Hun er meget fleksibel og gør alt for at finde en ledig stund til behandling. De varmeste anbefalinger fra mig.

Mette Jørgensen: Altid fantastisk professionel behandling med de lækreste produkter. Annebet er altid smilende og imødekommende og forstår at yde en super god service :)

Tommy Johansson: Jeg kan klart anbefale Annebet. Hun er meget dygtig og effektiv og har flere gange hjulpet mig med at finde tider der passede i forhold til begge vores skemaer. Det er rart at føle at Annebet kan huske én, og hendes venlighed er ikke påtaget. 5 stjerner af 5 herfra.

Linda Dall Lund: Her står tiden stille. Her forsvinder stress, jag og bekymringer. Den vigtigste her, det er dig. Kun dig og intet andet. Det er velvære på højt plan, faktisk tror jeg at det er lidt ligesom paradis på jord. Det er ren magi og du går herfra som et nyt menneske.

Niels Henrik Ulsted Olesen: Fra tanke til handling .... Jeg har i en del år haft uren hud. Jeg har bl.a. været i medicinsk receptpligtig behandling fra læge, men uden den store succes. Jeg havde længe gået og tænkt at en kosmetolog måske kunne være løsningen på mit problem. Jeg fandt Annebet Sjøgaard´s klinik på nettet. Hun var en af de få jeg stødte på som også behandler mænd. Mit møde med Annebet og omgivelserne var utrolig positive. En indbydende klinik med god stil. Annebet er en professionel og dygtig behandler som jeg varmt kan anbefale. Efter 3 behandlinger er jeg i dag fri for uren hud. Så til jer der overvejer at opsøge en kosmetolog, vil jeg klart anbefale jer Annebet Sjøgaard.

Ulla Brockdorff: Jeg har været fast kunde lige siden Annebet startede sin virksomhed. Jeg har været til behandlinger hos andre kosmetologer, men der er ingen der har de magiske hænder som Annebet har. Hun har et naturligt flow i hendes bevægelser under ansigtsbehandlingerne og jeg ved altid hvor hun er. Jeg får forskellige behandlinger alt afhængigt af hvad min hud har brug for. Hun prøver heller ikke at pådutte mig produkter hvis ikke jeg har brug for det. Istedet kommer hun med anbefalinger til hvad der vil være godt for min hud. Hun er stille og lader mig nyde behandlingen, hvis jeg ikke siger noget, men da vi har kendt hinanden i mange år, så har vi altid en god snak og en hyggelig stund sammen. Jeg kan varmt anbefale behandlinger hos Annebet Sjøgaard.

Christina Sørensen: Forløbet hos Annebet Sjøgaard har været helt igennem fantastisk! At komme ind med så slem en hud og et mistet håb om at få en fin hud nogensinde igen, og så komme ud på den anden side med så flot et resultat, det er i hvert fald over alle mine forventninger! Dette kan jeg kun takke Annebet for, og hendes evner til at finde den rigtige ansigtsbehandling og de helt rigtige produkter til ens hud! Stor tak til Annebet for at give håbet tilbage til mig og vise at selv det man kan synes virker umuligt, kan være muligt. Man kan trygt vælge Annebet og vide at der bliver taget godt hånd om én, og man vil altid blive mødt med de dejligste smil og venlighed. Tak.

Før og efter billeder fra et kurforløb samt korrekt pleje af huden til daglig. Christina Sørensen.

 

Før og efter billeder fra et kurforløb samt korrekt pleje af huden til dagligt. Stine Hansen.

 

Bestil Tid Online - Klik HerKøb Gavekort - Klik Her Få med email nu, eller sendt med posten

Åbningstider

BUTIKKENS åbningstider 
Mandag lukket
Tirsdag 11.00 - 17.00
Onsdag - Torsdag10.00 - 17.00
Fredag10.00 - 16.00

 
KLINIKKENS åbningstider 
Mandaglukket
Tirsdag 11.00 - 18.00
Onsdag - Torsdag10.00 - 18.00
Fredag10.00 - 16.00
Lørdag 10:00 - 13:00
Powered by CBIT online booking system