Annebet Sjøgaard

Professionel hudplejespecialist med mere end 20 års erfaring som lægeeksamineret Kosmetolog - kombineret med løbende uddannelse i den seneste hudplejeforskning.

Annebet Sjøgaard.

Alle dage har jeg haft en stor passion for pleje af huden og for den skønhed, der ligger i at have en smuk og velplejet hud. Derfor valgte jeg tilbage i 1993 at tage uddannelsen som Lægeeksamineret Kosmetolog.

I 2006 fik jeg muligheden for at starte min egen hudplejeklinik, hvor jeg siden har arbejdet målrettet med fokus på mine kerneværdier: resultater, velvære og tryghed.

Jeg har altid vidst, at skulle jeg skabe resultater, var det afgørende at vælge produkter baseret på veldokumenteret klinisk forskning. Der er mere end nok at vælge imellem uden dokumenteret effekt.

Jeg valgte derfor hudplejeserierne, Decléor og PRIORI. Makeup serien er BareMinerals. Alle er kendetegnet ved forskningsbaseret produktudvikling.

Jeg kan med stolthed annoncere, at jeg i juni 2019 har suppleret med det banebrydende mærke Skinbetter Science™, udviklet i samarbejde med verdens førende hudplejeforsker Joe Lewis. Siden lanceringen i USA i 2016 har Skinbetter Science™ gået sin sejrsgang i USA og resten af verden.

Jeg er meget stolt over at være blandt de få udvalgte klinikker i Danmark, der kan tilbyde behandling i og salg af Skinbetter Science™.

Som lægeeksamineret Kosmetolog og Hudplejespecialist, tilbyder jeg et højt fagligt niveau, baseret på mere end 20 års erfaring. Samtidig deltager jeg løbende i hudpleje seminarer inden for mine 3 nøje udvalgte hudplejeserier, alle baseret på veldokumenteret klinisk forskning.

Jeg har truffet et bevidst valg om at drive min klinik uden ansatte. Jeg er din personlige Kosmetolog og Hudplejeekspert, der kender dig. Du er således i de bedste hænder.

Grundværdierne her i klinikken er personlig betjening, højeste kvalitet, tillid, diskretion, renlighed samt høj faglig ekspertise.

Jeg byder dig hjertelig velkommen.

De bedste hilsner

Annebet Sjøgaard

Hudplejespecialist

 

Bestil Tid Online - Klik HerKøb Gavekort - Klik Her Få med email nu, eller sendt med posten

Åbningstider

BUTIKKENS åbningstider 
Mandag lukket
Tirsdag 11.00 - 17.00
Onsdag - Torsdag10.00 - 17.00
Fredag10.00 - 16.00

 
KLINIKKENS åbningstider 
Mandaglukket
Tirsdag 11.00 - 18.00
Onsdag - Torsdag10.00 - 18.00
Fredag10.00 - 16.00
Lørdag 10:00 - 13:00
Powered by CBIT online booking system