Annebet Sjøgaard

Ansigtsbehandling - Professionelle og målrettede ansigtsbehandlinger der skaber smuk, ren og harmonisk hud. Bestil gavekort og book din tid online.

Velkommen her på denne side til lidt information omkring mig og min hudplejeklinik.

Mit navn er Annebet Sjøgaard.

Jeg har alle dage haft en stor passion for pleje af huden og for skønheden der ligger i at have en smuk og velplejet hud. Derfor valgte jeg tilbage i 1993 at tage uddannelsen som Kosmetolog.

I 2006 fik jeg chancen for at starte min egen hudplejeklinik og lige siden er klinikken vokset sig stor og stærk og til lige nøjagtig det som jeg ønskede. Et skønhedsunivers hvor du trygt kan komme til dine valgte behandlinger, velvidende at du er i de bedste hænder. Et univers hvor du vil møde mig som din personlige og professionelle Kosmetolog og hvor kvalitet, renlighed og diskretion er en selvfølge.

Hudplejeklinikken ligger centralt i Kolding og kun et stenkast fra den sydlige del af gågaden. Her emmer det af ro og stilhed, som du straks vil bemærke, når du træder ind. Huset er fra 1903 og er nænsom renoveret med øje for de smukke detaljer som oftes findes i et gammel hus.

Som lægeeksamineret Kosmetolog og hudplejeekspert tilbyder jeg et højt fagligt niveau. Jeg har mere end 15 års erfaring indenfor hudplejebranchen. Samtidig deltager jeg jævnligt til træning på målrettede hudpleje seminarer. Dette for at opretteholde højeste ekspertise og professionalisme. Mit mål og ønske er at give dig den samme høje kvalitet, hver gang du besøger klinikken. At give dig den ultimative og personlige skønhedsbehandling som du fortjener.

Du er sikret en kompetent og professionel rådgivning og jeg arbejder altid ud fra dine ønsker og hvad tilstanden i din hud har brug for. På den måde skaber vi sammen de gode og mærkbare resultater, hvilket giver dig de bedste betingelser for en smuk, velplejet og harmonisk hud.

Grundværdierne her i klinikken er personlig betjening, højeste kvalitet, tillid, diskretion, renlighed samt høj faglig ekspertise.

Hjertelig velkommen til dig

De bedste hilsner

Annebet Sjøgaard

 

Bestil Tid Online - Klik HerKøb Gavekort - Klik Her Få med email nu, eller sendt med posten

Åbningstider

BUTIKKENS åbningstider 
Mandag lukket
Tirsdag 11.00 - 17.00
Onsdag - Torsdag10.00 - 17.00
Fredag10.00 - 16.00

 
KLINIKKENS åbningstider 
Mandaglukket
Tirsdag 11.00 - 18.00
Onsdag - Torsdag10.00 - 18.00
Fredag10.00 - 16.00
Lørdag 10:00 - 13:00