Anti Age Treatment

Med denne fantastiske ansigtsbehandling vil din hud omgående syne mere ungdommelig og fyldt med vitalitet og en smuk glød.

Anti Age Treatment

I denne ansigtsbehandling vil du opnå fornyet glød og vitalitet til huden. Her vil du straks kunne se og mærke en forskel. En yderst effektiv ansigtsbehandling, hvor cellefornyelsen i de dybere lag bliver boostet til aktivitet.

Du kan booke din Anti Age Tretment her

Afrensning i de dybere lag med skin scrub

Anti Age Tretment indledes med damp og afrensning via ultralyd. Dette frigør afstødte hudceller og talg i de dybere lag, så huden igen kan ånde frit. Afrensningen fortages i en fugtgivende og nærende rens, fyldt med de gode essientielle olier fra naturen.

Diamant peeling for cellefornyelse og opstramning

Ansigt, hals og decolté exfolieres med de små og effiktive diamanter. Dette sætter gang i cellefornyelsen og skaber fornyet glød, opstramning og energi til huden. Diamant peelingen sætter desuden gang i blodcirkulationen via et blidt vacum, samtidig med de små fine diamanter polerer og skaber en skøn glød til din hud.

Smuk hud i smuk balance

Afslutningsvis påføres huden en nærende og fugtgivende serum, der via ultralyd indsluses så huden står klar, frisk, smuk og modstandsdygtig. Behandlingen er helt smertefri og kan bookes afbåde kvinder og mænd.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig på mail adressen ab@bbeauty.dk eller tlf. nr. 29 31 00 99

De bedste hilsner

Annebet Sjøgaard

Bestil Tid Online - Klik HerKøb Gavekort - Klik Her Få med email nu, eller sendt med posten

Åbningstider

BUTIKKENS åbningstider 
Mandag lukket
Tirsdag 11.00 - 17.00
Onsdag - Torsdag10.00 - 17.00
Fredag10.00 - 16.00

 
KLINIKKENS åbningstider 
Mandaglukket
Tirsdag 11.00 - 18.00
Onsdag - Torsdag10.00 - 18.00
Fredag10.00 - 16.00
Lørdag 10:00 - 13:00