De klassiske ansigtsbehandlinger

skaber fornyet energi og balance til din hud. Her anvendes de unikke planteessenser som samtidig med fylder alle dine sanser med aromaterapi.

De fire Klassiske Ansigtsbehandlinger.

Jeg har sammensat fire forskellige klassiske ansigtsbehandlinger. Lige fra total luksus med tilhørende velkomst-rygmassage, til en klassisk ansigtsbehandling hvor der hovedsagligt er fokus på fjernelse af urenheder i huden.

De fire klassiske ansigtsbehandlinger er hver især uddybet mere specifikt på selve siden under  "Ansigtsbehandlinger klassiske" > "læs mere".

Uanset hvad du måtte ønske og uanset hvilken udfordring du måtte have med din hud, er der professionel hjælp at hente.

Celleniveau

Udover dette, er der andre muligheder, hvor vi kan koble andre special ansigtsbehandlinger på, for at komme dybere ned i Epidermis. Dette som en ekstra mulighed, hvor vi sammen kan tilrettelægge en mere målrettet og dybdegående ansigtsbehandling og hvor jeg også har mulighed for at arbejde på celleniveau.

De klassiske ansigtsbehandlinger

I samtlige de klassiske ansigtsbehandlinger, anvendes de skønne, velduftende og virksomme aroma essenser fra blomster og planterigets naturlige verden. Essenserne består af en meget høj koncentration af de rene planteessenser. Dette gør dem til noget helt unikt, hvormed de samtidig er meget aktive og dybdevirkende.

Er du i tvivl om hvilken ansigtsbehandling du bør vælge, vil jeg anbefale dig "smooth" ansigtsbehandlingen. Den indeholder alt det en klassisk ansigtsbehandling står for. Derefter kan vi sammen tilrettelægge fremtidige ansigtsbehandlinger, hvis det er det du ønsker.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på tlf.: 29 31 00 99 eller på mail adressen ab@bbeauty.dk. Hjertelig velkommen til dig

De bedste hilsner 

Annebet Sjøgaard

Book din Klassiske Ansigtsbehandling her

Bestil Tid Online - Klik HerKøb Gavekort - Klik Her Få med email nu, eller sendt med posten

Åbningstider

BUTIKKENS åbningstider 
Mandag lukket
Tirsdag 11.00 - 17.00
Onsdag - Torsdag10.00 - 17.00
Fredag10.00 - 16.00

 
KLINIKKENS åbningstider 
Mandaglukket
Tirsdag 11.00 - 18.00
Onsdag - Torsdag10.00 - 18.00
Fredag10.00 - 16.00
Lørdag 10:00 - 13:00