Gode råd og vejledning inden din voksbehandling.

Her kan du læse mere om hvordan du opnår de bedste resultater. Klik her.

Gode tips og råd inden din voksbehandling

Før en voksbehandling vil det være en god idé at exfoliere/peele det område som du ønsker skal vokses. Derved sikres det bedste resultat, idet huden er helt fri for afstødte hudceller. Undlad også gerne at smøre huden ind efterfølgende. Cremer og olier hindre nemlig voksen i at ligge sig rundt om håret.

Har du valgt at barbere området, er det meget vigtigt at du venter to til tre uger med en voksbehandling. Hårenes længde bør være 1/2 cm. lange eller derover, første gang efter en barbering. Dette for at voksen kan få ordentligt fat rundt om håret.

Har du anvendt barbering, vil du opleve at hårene virker stikkende. Dette skyldes at håret er skåret over ved hudoverfladen.

Håret har en vækst og en hvilefase.

Når du første gang kommer til en voksbehandling efter anvendt barbering, er både vækst og hvile faser fremme ved hudoverfladen. Derfor vil du med stor sandsynlighed opleve kort tid efter en voksbehandling, at der igen kommer hår frem. Dette skyldes de hår der har ligget i hvilefasen og lige under hudoverfladen fra sidste eller forrige gang du barberede området. Normalt vil det kræve ca. 4. til  6. voksbehandlinger, inden der er et naturligt flow i hårets vækst og hvilefase igen.

Håret er ca. 4. uger om at nå lidt op over hudfladen, derfor vil du opnå de bedste resultater ved at følge dine voksbehandlinger ca. hver 4. uge.

Mindsker hårvæksten

Kontinuerlige voksbehandlinger mindsker hårvæksten, idet hårfolliken til sidst trækker sig sammen. Dette sker dog ikke fra gang til gang, men hen over en årrække. Forvendt ej heller at du en dag vil blive helt fri for hår. Dette sker ikke, men der vil blive længere afstand imellem hårene.

Det er meget vigtigt at du ikke ligger dig direkte ud i solen eller i solarium efter en endt voksbehandling, da der er risiko for varrige pigmentforandringer.

For det bedste resultat efterfølgende, er det en god idé at exfoliere/peele det voksede område et par gange om ugen, samt dagligt at påføre en fugtgivende bodycreme. Derved undgå du indgroede hår og får desuden en sund, flot og velplejet hud.

Har du spørgsmål er du altid velkommen forbi i klinikken, skrive en mail til mig på info@annebet.dk eller tlf.: nr. 29 31 00 99

De bedste hilsner

Annebet Sjøgaard

Bestil Tid Online - Klik HerKøb Gavekort - Klik Her Få med email nu, eller sendt med posten

Åbningstider

BUTIKKENS åbningstider 
Mandag lukket
Tirsdag 11.00 - 17.00
Onsdag - Torsdag10.00 - 17.00
Fredag10.00 - 16.00

 
KLINIKKENS åbningstider 
Mandaglukket
Tirsdag 11.00 - 18.00
Onsdag - Torsdag10.00 - 18.00
Fredag10.00 - 16.00
Lørdag 10:00 - 13:00
Powered by CBIT online booking system